I Seminari de formació: educar i viure amb art ConArte Internacional

El proper 3, 4, 5 i 6 d’abril l’Associació COnArte Internacional durà a terme el primer seminari de formació de formadors Educar i viure amb art amb l’objectiu principal de brindar eines de comprensió i actuació directament lligades a les arts i al patrimoni cultural per fomentar l’aprenentatge, la convivència comunitària i la inclusió social en processos educatius que treballen en contextos de diversitat cultural. El seminari proposa donar a conèixer els objectius i metodologies creades per ConArte Mèxic a través dels seus programes de música i dansa, i compartir les seves experiències artístic-educatives amb el col·lectiu de persones que, entre nosaltres, impulsen programes semblants a través de ConArte Internaiconal.

Tríptic informatiu catTríptic informatiu cast

Link preinscripcions: http://ves.cat/jkrW

Dossier informatiu del seminari

Dosier informativo seminario

Written by:

Published on: 11 de març de 2014

Filed Under: Formació

Views: 2349

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines