Jovan Divjak, Premi Constructors de la Pau visita Catalunya

Jovan Divjak, exgeneral bosni nascut a Belgrad, reconegut per la seva tasca en favor de les víctimes de la guerra i pel seu compromís en la preservació de la convivència multicultural de Bòsnia, visita Catalunya el proper dilluns 17 de març en motiu de l’entrega del Premi ICIP Constructors de la Pau 2013 a la Generalitat de Catalunya. Aprofitant la seva estada Districte 11. org, la Càtedra UNESCO de polítiques Culturals i Cooperació de la Universitat de Girona, ConArte Internacional i Fotògrafs per la Pau han organitzat una xerrada el divendres 21 de març a les 11.00 h. a l’Aula Magna de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

Us hi esperem!conferc3a8ncia-divjak-udg

 

Written by:

Published on: 13 de març de 2014

Filed Under: Xarxa

Views: 898

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines