Lucina Jiménez visita Catalunya per participar al I Seminari de Formació: Educar i viure amb art

Els dies 3, 4, 5 i 6 d’abril, l’Associació ConArte Internacional dugué a terme el primer seminari de formació de formadors Educar i viure amb art amb l’objectiu principal de brindar eines de comprensió i actuació directament lligades a les arts i al patrimoni cultural per fomentar l’aprenentatge, la convivència comunitària i la inclusió social en processos educatius que treballen en contextos de diversitat cultural. El seminari proposà donar a conèixer els objectius i metodologies creades per ConArte Mèxic a través dels seus programes de música i dansa, i compartir les seves experiències artístic-educatives amb el col·lectiu de persones que impulsen programes semblants a través de ConArte Internacional.

I Seminari de Formació: Educar i viure amb art

I Seminari de Formació: Educar i viure amb art

Written by:

Published on: 1 d'abril de 2014

Filed Under: Formació

Views: 635

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines