Recerca

La càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la UdG i el Grup de Recerca en Gestió de Polítiques Socials i Culturals consideren un eix prioritari la promoció de tesis doctorals en l’àmbit de l’educació cultural i artística. El procés iniciat per ConArte Mèxic i ara per ConArte Internacional a través dels seus projectes pilot, és objecte d’investigació continuada. La transferència d’aquesta investigació es concreta en publicacions, docència i participació en seminaris i conferències internacionals, especialment en l’àmbit iberoamericà. En aquests moments estan en procés de realització tres tesis doctorals en aquest camp de les investigadores: Montse Faura, Mireia Tresserras i Ester Ropón.

Publicacions i materials

Written by:

Published on: 17 d'octubre de 2014

Filed Under: Coneixement

Views: 690

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines