Natalya St. Clair: La matemàtica inesperada darrere de la “Nit estelada” de Van Gogh

El físic Werner Heisenberg va dir: “Quan em trobi amb Déu, li faré dues preguntes: per què la relativitat? I per què la turbulència? Realment crec que ell tindrà una resposta per a la primera. “Per difícil que sigui entendre la turbulència matemàticament, podem utilitzar l’art per descriure la forma en què es veu. Natalya St. Clair il·lustra com Van Gogh va capturar aquest profund misteri de moviment, el líquid i la llum en la seva obra.

TED-ed Lessons · 4:39 min· Publicat en octubre 2014

Written by:

Published on: 3 de novembre de 2014

Filed Under: Hem trobat a la xarxa...

Views: 760

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines