Seminari “Educar en i des de les arts”

Els propers dies 28, 29 i 30 de novembre ConArte Internacional organitza a la factoria cultural Coma-Cros de Salt (Girona) el Seminari “Educar en i des de les arts”. Aquesta activitat està adreçada a mestres, educadors i artistes en el camp de l’educació artística i cultural i té com a objectiu principal establir un diàleg multidisciplinar entre la dansa, el teatre i la música per brindar una educació en les àrees cognitives, social-afectiva i psicomotriu, a fi de promoure una experiència artística, que comporti una formació integral de la persona humana.

Consulteu el programa de l’activitat | Formulari d’inscripció

Written by:

Published on: 4 de novembre de 2014

Filed Under: Formació

Views: 1127

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines