Assemblea dels socis de ConArte Internacional

El darrer 10 de gener va tenir lloc al Parc Científic de la Universitat de Girona la primera Assemblea dels Socis de ConArte Internacional. En van assistir la presidenta Gemma Carbó, la directora Elisenda Belda, la secretària Mireia Tresseras, la tresorera Marisa Escribano, la vocal Montse Faura i els altres socis.

Durant la sessió, es va exposar la memòria sobre les activitats desenvolupades des de la constitució de l’entitat el desembre de 2013, com ara el projecte Planters, el taller del PDA, les diverses activitats de formació i els projectes de recerca que estan en marxa.

Igualment es van anunciar les noves propostes per a 2015: incorporació de noves escoles en el projecte Planters, viatge a Mèxic de l’exposició de “Años Luz” de l’Eugènia Balcells, ampliació de la xarxa amb escoles i entitats, increment de les recerques i intensificació dels canals de comunicació amb els socis i interessats en ConArte Internacional.

Written by:

Published on: 14 de gener de 2015

Filed Under: Notícies

Views: 714

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines