Especialització en Educació Artística, Cultura i Ciutadania

L’Organització dels Estats Iberoamericans (OEI) i la Universitat de Valladolid promouen l’Especialització en Educació Artística, Cultura i Ciutadania, amb direcció acadèmica d’Andrea Giráldez, membre de ConArte Internacional.

L’objectiu d’aquest curs és oferir una formació innovadora i de qualitat en l’àmbit de l’Educació Artística. El programa es dirigeix a docents de diferents àrees, artistes i altres professionals interessats en les possibilitats que les arts aporten a la millora de l’educació i a adquirir formació relacionada amb els processos que intervenen en l’organització, disseny i desenvolupament de projectes d’Educació Artística en contextos d’educació formal i no formal.
Inscripcions fins al dia 25 de febrer.
Previous post:
Next Post:

Written by:

Published on: 9 de febrer de 2015

Filed Under: Formació

Views: 746

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines