El Desenterrado r

El Desenterrado r, de la Societat Doctor Alonso, és un projecte de creació i recerca al voltant del cos i les paraules. Un procés dut a terme per un equip multi-disciplinar, que s’ha implementat en una sèrie de residències-tallers en diferents llocs d’Espanya i Sud-amèrica.

És una proposta que posa la mirada en la paraula, la seva corpologia i la seva relació amb el cos i l’acció. Com el seu nom indica, és una eina que serveix per desenterrar paraules en sentit real i figurat. Treballa amb paraules en desús, paraules el significat de les quals ha canviat, paraules referides al sistema ètic i moral, i paraules tabú.

Aquest projecte vol indagar en l’estreta i canviant relació que es produeix entre les paraules i el seu ús, i les accions que d’elles es deriven. Una relació d’anada i tornada que dóna sentit i cos a la nostra forma d’habitar el món.

Més informació

Written by:

Published on: 13 de febrer de 2015

Filed Under: Xarxa

Views: 5777

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines