Tirabuixó. Educació corporal en zones rurals

Tirabuixó és un projecte dut a terme per la ballarina i coreògrafa professional Sofia Asenso i per la música i performer Barbara Van Hoestenberghe, amb l’objectiu de treballar l’activitat física com a un hàbit diari, integrades tant en el dia a dia a les escoles.

Es tracten d’unes taules de moviments amb música a realitzar de forma diària i habitual a l’escola, encaminats a preparar l’alumnat per aconseguir, d’una banda, una millor predisposició al treball, l’aprenentatge i la sociabilitat dins l’àmbit escolar, i de l’altra, una millor relació amb el seu cos i les seves emocions.

Més informació

Previous post:
Next Post:

Written by:

Published on: 13 de febrer de 2015

Filed Under: Xarxa

Views: 1029

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines