Transformem

ConArte Internacional farà una sessió de formació per a professors de secundària i educadors, dins el Pla de formació DEAR-project 2014-15, del projecte Transformem: Desenvolupant comunitats de confiança per a l’aprenentatge global.

Aquest projecte se centra en la innovació educativa, el desenvolupament professional del docent i la creació d’espais i moments amb professors i alumnes per a l’experimentació, el treball creatiu i la resposta a necessitats locals i globals relacionades amb la pobresa, la sostenibilitat, l’educació, el gènere i l’aliança entre regions.

La formació anirà a càrrec de Gemma Carbó i Dolors Cañabete, amb el títol Educar pel desenvolupament amb el cos i l’expressió, i tindrà lloc al Centre Cívic de Sils el proper 11 de març, de 16.00h a 19.00h.

Inscripcions obertes.

Més informació

Written by:

Published on: 16 de febrer de 2015

Filed Under: Formació

Views: 489

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines