Five Days to Dance

Documental de Rafa Molés i Pepe Andreu que parla d’una parella de ballarins que apareix un matí a l’aula d’un institut. És dilluns, i anuncien a un grup d’adolescents que tenen cinc dies per pujar a un escenari i ballar. Una setmana per canviar les coses; un petit termini, però un gran repte: moure les persones quan el món ens paralitza.

La dansa obliga aquests joves a trencar els seus rols just en el moment de les seves vides en què aquests rols socials s’estan forjant. El líder deixa de ser el més admirat, el tímid fa un pas endavant… Ballar els obliga a tocar-se. Es comuniquen, s’igualen. Algun no s’alliberarà fins a l’últim instant.

Wilfried Van Poppel i Amaya Lubeigt són els coreògrafs. Ell, holandès; ella, basca. La dansa és el llenguatge comú. No importa el lloc. Cinc dies, una classe d’adolescents, un microcosmos en el qual succeeix un petit big bang.

Previous post:
Next Post:

Written by:

Published on: 17 de febrer de 2015

Filed Under: Hem trobat a la xarxa...

Views: 490

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines