Va D’art

Va D’art és un projecte dut a terme a l’escola d’Educació Especial Ramon Suriñach, de Ripoll, amb nens, nenes, nois i noies amb algun tipus de discapacitat: síndrome de Down, paràlisi cerebral, autisme, retard mental… i també alumnes que pateixen problemes emocionals molt greus fruit d’un entorn social i familiar desestructurat.

Va D’art és una proposta que té com a objectiu oferir als alumnes la possibilitat d’aprendre a conèixer les seves emocions per ajudar-los a ser més feliços. Per això, el projecte parla d’emocions i de la vida dins el marc escolar de la discapacitat i dóna la possibilitat a l’alumnat de trobar en la creació i en les activitats artístiques un camí que porta a una nova manera d’expressar-se i de comunicar-se amb l’entorn. Per a ells, l’art esdevé una experiència que pot canviar la seva percepció de l’entorn i d’ells mateixos.

Més informació

Written by:

Published on: 18 de febrer de 2015

Filed Under: Xarxa

Views: 601

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines