Tallers d’Aprenentatge: cultura, migració i inclusió social

ConArte Internacional participarà en els Tallers d’Aprenentatge sobre gestió de la diversitat cultural en institucions culturals públiques, organitzat per Interarts del 26 al 28 de febrer a Barcelona.

Consistiran en una sèrie de grups de treball i taules rodones amb temàtiques enfocades a cultura i migració, inclusió social a través de la cultura i educació intercultural. Es tracta d’una activitat emmarcada en el projecte ”Negociant la participació cultural dels migrants” (Brokering Migrants’ Cultural Participation-MCP BROKER), que té per objectiu estimular la participació cultural dels migrants mitjançant la millora de la capacitat de les institucions públiques culturals per interactuar amb ells.

Més informació

Written by:

Published on: 23 de febrer de 2015

Filed Under: Notícies

Views: 570

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines