Kutumbam: emocions en positiu i expressió creativa

Kutumbam vol dir família. Persones que, allà on siguin, volen fer possibles les condicions per viure amb alegria, esperança i confiança, respecte i creativitat i felicitat. La seva missió és aconseguir que les emocions positives siguin valors i que el desenvolupament de les capacitats emocionals i socials siguin objectius prioritaris en el desenvolupament de les persones tant des de l’educació a l’escola com des dels entorns professionals a la feina i familiars a casa. Per això treballen amb dinàmiques grupals i creacions expressives i artístiques que permeten potenciar les millors capacitats de les persones i també prevenir o calmar i regular les emocions que sense atenció ens poden portar a conflictes personals i de relació. La seva proposta és aprendre -i si pot ser- de manera fàcil, divertida i natural a: ser conscients, optimistes, empàtics i lliures; viure amb creativitat, generositat i amor; gaudir de bona salut física, mental, emocional; i fluir amb el present vivint aquí i ara.

Més informació

Written by:

Published on: 9 de març de 2015

Filed Under: Notícies

Views: 876

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines