IIa Jornada Creant Xarxa

Un dels quatre eixos d’actuació de ConArte Internacional és la creació de xarxa de projectes que tinguin les arts i l’educació com les seves motivacions principals. Seguint la proposta ja feta en la I Jornada realitzada en el mes de febrer de 2104, en aquesta ocasió es pretén combinar la reflexió sobre els projectes que ConArte Internacional ha iniciat en aquest primer any de vida i també d’altres de la xarxa, amb la presentació de noves experiències, així com l’intercanvi d’idees, actituds i coneixements. Finalment proposem fer una reflexió sobre les arts com a eixos de canvi i de transformació social.

La II Jornada es farà el 18 d’abril, de 9.30h a 14.00h, al Centre Cívic Pont Major, Girona.

Vols participar-ne? Clica en aquest enllaç i dóna’ns a conèixer el teu projecte!

Written by:

Published on: 13 d'abril de 2015

Filed Under: Notícies

Views: 516

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines