El teatre i els titelles: una eina educativa per a infants

L’associació Kilalia ofereix el curs d’estiu El teatre i els titelles: una eina educativa per a infants, que té una durada de 20 hores i es farà del 30 de juny al 14 de juliol, a la Universitat de Girona.

És una proposta que té l’objectiu de:
. donar a conèixer les possibilitats del teatre i els titelles com a recurs socioeducatiu;
. a oferir les eines per potenciar i generar un espai de confiança, joc, creativitat, comunicació i per compartir en grup;
. donar a conèixer les tècniques de sensibilització, motricitat, expressió corporal, dramatització i joc simbòlic que fomenten l’educació en valors, l’expressió d’emocions, les habilitats socials, etc.;
. a practicar la creació de personatges, vestuari i escenografia;
. a reflexionar sobre les possibilitats d’aplicació dins l’àmbit familiar i educatiu.

El curs s’adreça a tota persona interessada a conèixer i explorar sobre l’art del teatre i els titelles, i adquirir recursos socioeducatius per compartir-los amb infants i potenciar l’expressió, l’art i la creativitat en el seu entorn personal, familiar o professional (com a educador, mestre, pare o mare, etc.).

Matrícula oberta

Written by:

Published on: 6 de juny de 2015

Filed Under: Formació

Views: 482

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines