Congrés en educació artística. Prospectives

La Facultat d’Arts de la Universitat d’Antioquia i la Facultat de Belles Arts de la Universitat Pedagògica Nacional de Colòmbia realitzaran el Congrés en educació artística. Prospectives, del 7 al 9 d’octubre de 2015.

El Congrés, que serà realitzat a la Facultat d’Arts de la Universitat d’Antioquia, tindrà un caràcter acadèmic, deliberatiu i pretén consolidar diferents aspectes del camp de saber, com els teòrics, els metodològics, i els implicats en les transformacions socioculturals.

La intenció és generar un espai de coneixement que contribueixi a l’articulació del camp de saber, propiciï espais de relació, intercanvi i debat sobre l’estat actual i la projecció de l’Educació Artística i Cultural a Colòmbia.

Té també l’objectiu de:

  • Articular processos de formació a través d’una metodologia que consta de conferències, taules rodones, converses i comunicacions.
  • Desenvolupar espais d’intercanvi de sabers a través de taules de treball.
  • Procurar l’articulació entre diversos elements del camp de l’educació artística en xarxes a través estratègies de comunicacions presencials i virtuals.
  • Visualitzar les diverses estratègies pedagògiques i els seus vincles amb la recerca creació.
  • Construir un panorama de l’estat de l’art de l’educació artística a Colòmbia reconeixent les relacions i les diferències entre educació artística i cultural, l’ensenyament de les arts i l’educació per l’art.

Termini per a la inscripció general: 30 de setembre de 2015

Termini per a la inscripció de ponències: 2 d’agost de 2015

Més informació

Written by:

Published on: 14 de juliol de 2015

Filed Under: Formació

Views: 438

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines