Jornada Compartir el Cinema

En motiu del desè aniversari de projecte Cinema en curs, l’associació A Bao a Qu conjuntament amb Europa Creativa Desk-MEDIA Catalunya, organitzen el dimarts 6 d’octubre la Jornada Compartir el cinema.

La jornada estarà dedicada al cinema i la seva transmissió i, per tant, és d’alguna  manera una celebració del cinema i les múltiples formes de compartir-lo: com el cinema es fa gran en les pel·lícules, en cada espectador, en les converses i trobades; com es fa gran quan entra a l’escola. També, és clar, és una celebració de tot allò que l’escola pot ser.

Participen a la jornada cineastes –José Luis Guerin, Mercedes Álvarez, Isaki Lacuesta, Javier Rebollo, Jonás Trueba entre altres– i també mestres i professors de l’equip de Cinema en curs, que reflexionaran sobre tot allò que el cinema aporta als seus alumnes, i a les seves escoles i instituts.

La jornada s’adreça tant a persones vinculades al cinema (cineastes, programadors, professors, estudiants) com a persones dedicades a l’educació, i a totes aquelles concernides per la qüestió de la transmissió i el lloc de la cultura i les arts a la societat. Es realitzarà de 10.30  a 19h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Més informacions i inscripcions

Written by:

Published on: 20 de setembre de 2015

Filed Under: Xarxa

Views: 390

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines