Producció de vídeo apropa alumnes a l’art

Paula Quílez, professora d’Educació Plàstica i Visual de 4r de primària del Col·legi Santo Domingo de Silos de Zaragoza, ha trobat una manera innovadora d’estimular els seus alumnes a fer un treball en grup sobre grans obres de la pintura mundial.

Els ha ensenyat el vídeo 70 millions del grup Hold Your Horse, en què els integrants del grup fan reproduccions d’obres molt conegudes, i els alumnes s’han interessat a fer ells mateixos un clip semblant, al compàs de ‘Counting Stars’, del grup One Republic. .

Aquest és el resultat:

Written by:

Published on: 28 de setembre de 2015

Filed Under: Hem trobat a la xarxa...

Views: 291

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines