Un món d’expressió

Hem trobat aquest excel·lent article, de Xavier Serra i Besalú, que defensa el contacte de l’experiència artística amb la realitat a les escoles. Aquí en teniu una prèvia:

“No es tracta de ‘fabricar artistes’ i menys d’una manera sistemàtica o compulsiva, sinó més aviat de formar éssers humans amb equilibri entre el pensar i el sentir. Lucina Jiménez, de ConArte Internacional, defensa l’educació artística com a “porta d’entrada dels drets culturals”. Si aniquilem l’expressió de l’àmbit educatiu sorgeixen lamentables conseqüències: limitacions d’aprenentatge, exclusions socials i estètiques, marginalitat i absència de certs públics en moltes disciplines i infraestructures.”

Llegiu l’article aquí

Imatge: alguns drets reservats per Andrew Baron

Written by:

Published on: 1 d'octubre de 2015

Filed Under: Hem trobat a la xarxa...

Views: 280

Tags: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines