Levadura. Convocatòria per a creadors-educadors

Madrid Destino, en coproducció amb la Fundació Banc Santander, promou una convocatòria oberta per a un creador-educador com a part del projecto Levadura. Programa de residències de creadors-educadors.

Aquesta convocatòria busca dos agents artístics que estiguin interessats a dur a terme un projecte de creació contemporània en col·laboració amb Escorxador Madrid i un o diversos col·legis públics i concertats del municipi de Madrid que seran seleccionats per convocatòria pública.

L’objectiu de Levadura. Programa de residències de creadors-educadors és introduir en el currículum educatiu dels alumnes de primària conceptes i metodologies propis de la creació contemporània d’una forma participativa i en contacte directe amb creadors contemporanis en actiu.

Data límit de recepció de projectes: 11 de febrer a les 00 h.

Més informacions aquí.

Written by:

Published on: 25 de gener de 2016

Filed Under: Xarxa

Views: 213

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines