Premi Ramon Roca Boncompte 2015 per a Gemma Carbó

És per nosaltres una gran satisfacció i reconeixement a la nostra amiga i companya Gemma Carbó per aquest merescut premi.

‘Pensar l’educació des de la cultura: polítiques culturals i educació a Catalunya’, és la proposta de Gemma Carbó, un treball que centra la tesi en el territori català i posa l’atenció en la manca de diàleg entre la cultura i l’educació. Una investigació que constata la feblesa de la interrelació entre les polítiques culturals i l’educació a Catalunya, detectant les causes que ho provoquen. Un treball que no pasa desapercebuda l’expertesa de la guardonada, codirectora del Màster de Gestió Cultural UOC-UdG, actual Directora de la Càtedra UNESCO de Polítiques Culturals i Cooperació de la UdG. Presidenta de ConArte Internacional. Membre del Laboratori de Recerca i Innovació en Cultura i Desenvolupament i Patrona de la Fundació Interarts.

Premi Ramon Roca Boncompte. Invitacio? acte de presentacio?

Written by:

Published on: 8 de març de 2016

Filed Under: Coneixement

Views: 293

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines