Presentació del llibre “L’assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura” de Gemma Carbó.

Gemma Carbó, presidenta de ConArte Internacional, ens convida a la presentació del seu llibre “L’assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura” el dilluns 2 de maig a les 19h a l’Auditori CERC (al Pati Manning, al costat del CCCB) de Barcelona.

Aquest llibre recull l’experiència, la opinió i el saber fer de 17 experts i expertes, professionals de l’educació i la cultura o responsables polítics entre 1980 i 2010 d’aquests àmbits a Catalunya. S’inclouen també les perspectives lúcides i compromeses des del Brasil, Mèxic i Colòmbia sobre aquests dos eixos fonamentals de les polítiques públiques.

http://www.editorialaccent.cat/llibres.php?a=fitxa_ullada&id=27

Captura de pantalla 2016-04-15 a les 10.26.19

Captura de pantalla 2016-04-15 a les 10.53.11

Written by:

Published on: 15 d'abril de 2016

Filed Under: Coneixement, Notícies

Views: 710

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines