Trobada dels “Planters” de Figueres al Museu del Joguet

El passat dijous 19 de maig del 2016, en el marc del Dia Internacional dels Museus, els Planters de les dues escoles de primària de Figueres: Pous i Pagès (conjunt d’ukeleles) i Anicet de Pagès (orquestra de corda) van oferir un concert tant a les famílies com al públic que va visitar el Museu del Joguet de Figueres. Va ser una bona oportunitat perquè els dos “Planters” es trobessin, es coneguessin, s’escoltessin i toquessin una peça conjunta preparada per a la ocasió.

A la ciutat de Figueres, gràcies a la col·laboració del seu Ajuntament, s’inicien al gener del 2015, dos “Planters” com a projectes pilot a les escoles públiques de primària.

Com a tancament del cicle d’aquests dos primers cursos del projecte educatiu i artístic a aquests dos centres, es va organitzar, amb la col·laboració del Museu del Joguet, aquesta mostra amb les dues formacions per poder gaudir del resultat del treball fet.

Clip del concert (realitzat per Tramuntana TV):

http://youtu.be/sw4U5wE8TFY

Written by:

Published on: 22 de maig de 2016

Filed Under: Projectes i Produccions

Views: 239

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines