Presentació videoclip “Planters”, 1a part de la producció Ambar(t)

El 27 de juliol vam estrenar al Cinema Montgrí de Torroella el videoclip protagonitzat per 463 alumnes de les 8 escoles/instituts de Figueres, Salt, Torroella de Montgrí i L’Estartit on s’ha dut a terme el projecte pilot “Planters” de l’Associació ConArte Internacional.

https://youtu.be/QsAAila1GOY

La producció artística Ambar(t) inclou aquest videoclip + un documental com a tancament del primer cicle de 2 cursos fent teatre, música i dansa a l’escola pública. Artistes i mestres treballant en equip, setmanalment i en horari lectiu!

Música i lletra: Guillem Roma
Percussió corporal: Santi Serratosa
Arranjaments: Marta Roma

Aquest vídeo ha estat possible gràcies a la generositat de 120 micro-mecenes.

Written by:

Published on: 28 de juliol de 2016

Filed Under: Projectes i Produccions

Views: 321

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines