Comencem un nou cicle de “Planters”

L’ASSOCIACIÓ CONARTE INTERNACIONAL INICIA UN NOU CICLE DEL PROJECTE “PLANTERS” DINS LES AULES.

L’Associació ConArte inici aquest 3 d’octubre una segona etapa del projecte “Planters”, després de l’èxit aconseguit en una primera fase, de caràcter bianual, on hi van participar 450 alumnes i 8 centres d’ensenyament.

Aquest projecte, en aquest nou cicle de caràcter triennal, consisteix en lligar l’educació artística amb diferents matèries dels centres d’ensenyament. Dansa, teatre i música entren dins les aules de la mà d’artistes que treballen en col·laboració estreta amb el professorat de diverses escoles i instituts. Entre aquests: Anicet de Pagès i Pous i Pagès de Figueres, escola Mossèn Baldiri i Reixach i Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols, Gegant del Rec, Salvador Espriu i La Farga de Salt i L’Esculapi de l’Escala.

L’Associació ConArte, que va néixer el 2014, amb l’objectiu d’afavorir el canvi social en favor del respecte, la igualtat i la solidaritat a través de la capacitat educativa de les arts va iniciar aquest projecte i, actualment, compta amb el patrocini de la Fundació Daniel & Nina Carasso, una fundació de mecenatge dedicada a finançar projectes relacionats amb l’alimentació, per a mantenir la vida i l’art, per a enriquir l’esperit , des de les seves seus de Madrid i Paris, així com amb la col·laboració d’ajuntaments com el de Figueres, Sant Feliu de Guíxols i l’Escala.

Written by:

Published on: 5 d'octubre de 2016

Filed Under: Projectes i Produccions

Views: 294

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines