Presentació resultats Projecte REC

Ara fa un any iniciàvem l’aventura del Projecte REC amb Arrels Urbanes i la Fundació INTERARTS gràcies al finançament de La Caixa (Acció social intercultural).
El projecte REC ha treballat l’enfortiment dels vincles socials i comunitaris amb l’apoderament positiu dels joves a través de la formació i tecnologia musical. El projecte, realitzat a Salt,  ha promogut la participació activa i la cooperació dels joves, incorporant-los en les decisions, sosteniment i realització d’aquest. S’ha vetllat per establir relacions entre iguals, pel mutu aprenentatge i per defugir de relacions jeràrquiques i de poder, per tal que els i les joves es sentissin còmodes a l’hora d’expressar-se i l’aprenentatge fos significatiu.
Han passat moltes coses al llarg d’aquest any, els 18  joves saltencs participants han après i s’han compromès amb la música, la cultura i les arts com a forma d’expressió, participació i en alguns casos, d’ocupació.
Estem molt satisfets/es dels resultats i del procés i per això el volem tancar amb una presentació final al Caixaforum de Girona on s’escoltaran els temes enregistrats i el testimoni dels participants.
Us convidem a l’acte que està previst per el dia 30 de novembre a les 18.30h a l’edifici CaixaForum (carrer dels Ciutadans, 19. Girona).
rec2016-edu

 

Written by:

Published on: 25 de novembre de 2016

Filed Under: Projectes i Produccions

Views: 418

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines