Avaluació 1r cicle projecte “Planters”

Des de l’associació ConArte Internacional, l’any 2014 vam iniciar un projecte anomenat “Planters” que té com a objectiu assajar noves fórmules per impulsar el paper de les arts en l’educació. El projecte contempla un exercici d’avaluació dels impactes que aquesta iniciativa genera entre els estudiants, que volem compartir amb vosaltres.

Hem tardat una mica més del previst però finalment hem trobat les estones per acabar aquesta avaluació i l’edició del documental que l’acompanya. Els resultats han estat rellevants i confirmen la necessitat de considerar els llenguatges artístics com a element fonamental d’una educació de qualitat que garanteixi el dret a participar en la vida cultural.

Aquí podeu veure el resum executiu del document d’avaluació:

https://drive.google.com/file/d/0BySXmbRIQWyucmZPOWhNR1hGZk0/view?usp=sharing

 

 

 

Written by:

Published on: 18 de maig de 2017

Filed Under: Coneixement

Views: 92

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines