Jornada “Dansem per la convivència” a Salt

El passat dijous 18 de maig  del 2017, es va realitzar la jornada “Dansem per la convivència” amb alumnes de primer del grau CAFE de la universitat EUSES de Salt i del “Planter” de dansa de l’Institut Salvador Espriu que porten l’Anna Figueras i la Laura Alcalà.

Sota el lema de “Dansem per la convivència”, cinquanta alumnes d’EUSES i quaranta dels ConArte van ballar, conviure, crear, improvisar durant una hora i mitja a l’espai de l’Era de Cal Cigarro de Salt. Es van organitzar grups barrejats de forma heterogènia on a partir d’unes preguntes relacionades amb la convivència havien de donar resposta amb el cos i la música.
Les preguntes inspiradores i de reflexió van ser les següents;
1. Com em sento quan sento que no pertanyo en un grup?
2. Com em sento quan em diuen coses positives, em piropegen en un grup?
3. Com em sento quan no em segueixen a les xarxes socials?
4. Com em sento quan ajudo al grup o quan les meves accions són positives per al grup?
5. Com em sento quan sóc acceptat/da en un grup?

La possibilitat de treballar alumnes de diferents edats va ser molt positiu i gratificant i van presentar uns treballs artístics molt interessants.

Esperem seguir fent aquestes jornades cooperatives amb la universitat a partir d’ara, compartint la dansa i el moviment com a eix de treball.

Written by:

Published on: 29 de maig de 2017

Filed Under: Projectes i Produccions

Views: 90

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines