Seminari de Formació en Diversitat, Arts i Educació

 

atempo_logotip_subtitol_2colors

 

En què consisteix?

En el context gironí i català actual es creuen moltes tendències de renovació educativa i revisió dels espais i les ofertes culturals. Cada vegada són més les persones que creuen en el potencial educatiu i transformador de les arts. Per una banda, artistes, creadors i professionals de les arts i la cultura busquen vies d’acostament al professorat i als centres escolars. Per altra banda, mestres, educadors i equips directius dibuixen i implementen projectes educatius que busquen una connexió més estreta amb els actors i la vida cultural de l’entorn.

La Fundació Ciutat Invisible inaugura, amb la col·laboració de ConArte Internacional i Temporada Alta, i el suport de la Fundació Banc Sabadell, un espai de trobada i reflexió sobre aquesta tendència a la que, les polítiques locals i la ciutadania han de pensar com respondre i quina prioritat li atorguen.

 

Més informació

Formulari d’inscripció

 

 

 

Written by:

Published on: 14 de setembre de 2017

Filed Under: Formació

Views: 296

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines