Estrenem MAR OBERT

El proper divendres 15 de juny a les 16h30 al Cinema Las Vegas de Figueres, estrenarem el videoclip “MAR OBERT”, una nova producció dels “Planters” de ConArte Internacional.
Es tracta d’una cançó escrita, composada i interpretada per Rusó Sala i més de 200 nens, nenes i joves del projecte “Planters” de Figueres i Sant Feliu de Guíxols que tanquen el cicle de dos anys treballant l’educació artística dins l’horari lectiu a les escoles.

L’Orquestra de l’Anicet ens donarà la benvinguda i tot seguit projectarem el videoclip a la sala gran del cinema.

En uns temps on el mar Mediterrani ens porta imatges dures, carregades de dramatisme, de persones deshumanitzades que fugen desesperadament de les seves cases buscant fortuna a qualsevol preu i aguantant situacions duríssimes, voldríem des de ConArte, reivindicar la pau, la solidaritat i retornar la bellesa a aquest nostre mar, exemple de diversitat cultural, bressol de molts nens, nenes i joves dels “Planters” .

Idea original i direcció artística: Anna Carné Carvajal
Coreografia i assistent de direcció: Laura Alcalà Freudenthal
Realització videoclip: Amanda Baqué Subirós
Càmeres: Guillem Roma, Arnau Farrés
Arranjaments: Marta Roma Tort
Producció musical: Eduard Iniesta Torres
Producció: Marcela Otárola Burgos

Posarem una caixa solidària en la que recollirem diners per l’organització Open Arms i col·laborar així amb la important tasca que estant duent a terme tot i les dificultats que es van trobant.

Written by:

Published on: 6 de juny de 2018

Filed Under: General

Views: 63

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aneu a la barra d'eines